U 300 ml mleka razmutiti puding i šećer. Ostalih 700 ml mleka staviti da se kuva. Kad zakuva, skloniti sa šporeta pa sipati razmućen puding, Promešati pa vratiti na šporet i kuvati dok se ne zgusti. Presipati u drugu činiju pa ostaviti da se skroz ohladi.
U šerpu staviti višnje ili neko drugo voće, sipati vodu pa staviti da se kuva. Dodati šećer i kuvati 15 - ak minuta. U malo vode razmutiti gustin pa sipati u voće. Promešati i kuvati par minuta pa ostaviti da se hladi.
Umutiti margarin i šećer u prahu. Dodavati po malo hladan puding pa sve dobro umutiti. Krema je gotova.
Keks podeliti za tri reda redjanja.
U mlako mleko topiti keks pa redjati na tacnu. Premazati 1/2 kreme. Redjati drugi red keksa pa premazati voćnim filom. Poredjati i treći red keksa pa premazati ostatkom kreme. Ostaviti u frižideru da se hladi.
Umutiti šlag po uputstvu sa pakovanja, premazati keks tortu, ukrasiti i voćem ako želite ( ja sam dodala ribizle ), još malo ohladiti pa poslužiti. Prijatno!
Comentarios