U 200 ml mleka razmutiti puding od vanile i 10 kašike šećera a 800 ml mleka staviti da se kuva. Kad mleko zakuva, skloniti sa šporeta, sipati razmućen puding, vratiti na šporet i kuvati dok se ne zgusti uz neprekidno mešanje.
Ostaviti da se skroz ohladi.
U šerpu staviti maline i 3 kašike šećera pa staviti da se kuva na srednjoj temperaturi 5 - 10 minuta. U 100 ml vode razmutiti puding od malina pa sipati u prokuvane maline. Kuvati par minuta da se smesa zgusti pa ostaviti da se prohladi.
Umutiti margarin i šećer u prahu. Postepeno dodavati hladan puding od vanile i ujednačiti kremu.
Filovati:
Korica + vanila krem
Korica + vanila krem
Korica + malina krem
Korica + vanila krem
Korica + malina krem
I tako naizmenično dok imate materijala. Na kraju premazati celu tortu kremom od vanile i narendati belu čokoladu.
Ostaviti u frižideru da se dobro ohladi i stegne, najbolje preko noći pa iseći na kocke ili štanglice... Prijatno!
Comentarios